Vastgoed Poppe BV
Adres: Finca Can Domingo, Ctra Campos Sa Rapita km7, 07630 Campos, Baleares, Spain   Telefoon: +32477377557
E-mail: info@vastgoedpoppe.be

ESCDS/AF/001/10/120/00000,  Costa del Sol, Mijas, nieuwbouw, half open woning met zwembad, tuin en garage

€ 471 000,00
Costa del Sol, Mijas, nieuwbouw half open woning met zwembad en tuin te koop. Het appartement heeft 3 tweepersoonskamers en 2 badkamers, berging, kelder en een garage

Dit is een nieuw project bestaande uit 40 ruime, halfvrijstaande woningen naast de golfbaan met een panoramisch uitzicht op het resort. Woningen met 3 verdiepingen in een gesloten privé residentie met gemeenschappelijke tuin met zwembad.

Dit residentiële complex is op het lijf geschreven van wie op zoek is naar een comfortabele en functionele woning met een privé kelder, een hoofdverdieping met veel licht en een volledig ingerichte keuken, 3 ruime slaapkamers, een ruim zonneterras van 50 m2 en een tuin.

Inclusief: Ondergrondse parkeerplaats, bergruimte, gemeenschappelijke zwembad, gemeenschappelijke tuin, solarium, airconditioning en verwarming.

Op slechts enkele minuten rijden van het charmante, oude stadscentrum en de smalle straatjes van Mijas, de winkels van Marbella en Fuengirola, en het nachtleven in Puerto Banús.
Kortom, een nieuw residentieel bouwproject in een hoogwaardige omgeving en met een strategische ligging voor een unieke prijs.

De woonwijk ligt in een rustige zone tussen het mooie natuurpark Sierra de Mijas en de Middellandse Zee, op slechts 10 minuten van de prachtige stranden van de Costa del Sol, op 20 minuten van Marbella en op 30 minuten van de luchthaven van Málaga.

Gemak
Algemene voorzieningen:
Cable Internet, Microwave, Sprinkler System, Wood Stove, Fruit Trees, Dishwasher
Adres: Mijas, Málaga, Andalucia
Kategoriën: Rijhuis
Type: Te koop

Basisinformatie

Bed: 3
Badkamer: 2

Parking Informatie

Parking: 1
Beschrijving garage: underground

Informatie over de omgeving

Opslag: yes